De ansatte hører bråk fra baksiden av butikken. Da finner de en sørgende familie, med et fantastisk prosjekt!

403

Ett år etter at Scott Nielson, en far til tre, ble diagnostisert med hjernesvulst, døde han av hjertestans. Scott var 46 år gammel, og døde plutselig og uventet. Familien ble helt knust.

Siden Scott ikke hadde livsforsikring, visste familien at kostnadene for begravelsen ville være store. Men siden Scott også var en dyktig tømrer som kom fra en familie av dyktig entreprenører, visste familien råd for hvordan de skulle redusere kostnadene.

Søsknene kom opp med den utrolige ideen: Sammen skulle de bygge Scotts kiste. De kunne ikke komme på en bedre måte å hedre hans og hans families kjærlighet til godt håndverk.

Dagen før Scotts begravelse, samlet familien seg på baksiden av en Home Depot-butikk i Vancouver i Washington, og begynte arbeidet.

Hele familien var med på det fantastiske prosjektet, og mens de jobbet delte de historier og minner og deres elskede Scott.

[adsense2]

 

Home Depot ga familien arbeidsrom, og de donerte alle de nødvendige materialene til familien. Ansatte stoppet også for å hjelpe til.

For familien var dette en utmerket måte å samles, og takle sorgen sammen. Og resultatet ble noe helt unikt. Se det ferdige prosjektet i videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!