Han spør hjelpepleieren om hun kan vaske kjøleskapet hans. Men når hun åpner døren, fikk hun SJOKK!

908

I en verden full av materielle ting å ha eller eie, er det lett å kjøre seg fast i tanker om hva vi ønsker og hva vi har lyst på. Vi glemmer ofte at vi har alt vi trenger rett foran oss: familie, penger til det mest nødvendige, og mat i magen.

Hjelpepleieren Amanda Maria Perez hadde fokuset sitt på de tingene du ønsket seg , som for eksempel ny bil og nye klær. Men når hun var hjemme hos denne pasienten, ble perspektivet hennes helt forandret.

I et innlegg på Facebook, forteller hun at mannen hun var hjelpepleier for ba henne om å vaske kjøleskapet hans. Men når hun åpnet kjøleskapsdøren, fikk hun seg ut sjokk: Det var tomt!

Synet av det tomme kjøleskapet knuste hjertet hennes. Hun visste at hun måtte gjøre noe for å hjelpe ham, da mannen sa at han bare kjøpte mat når han hadde penger nok til det. Så når hun var ute og handlet, innså hun at hennes «behov» var ingenting i forhold til hans.

«Jeg har aldri følt meg mer utakknemlig enn i dag. Jeg ble en gang fortalt at det ikke spiller noen rolle hva du har nå, fordi som menneske vil du alltid tenke at det ikke er nok, og du vil ha mer.»

«I det siste har jeg vært så opprørt, fordi det var så mange materielle ting jeg ønsket meg i livet: ny bil, hus, nye klær og sko.»

[adsense2]

 

 

«For de som ikke vet det, er jeg en personlig pleie assistent (hjemmesykepleier). Jeg tar vare på mennesker i alle slags situasjoner. Jeg var hjemme hos en pasient i morges, da han spurte om jeg kunne vaske kjøleskapet hans.»

«Jeg åpnet kjøleskapet, og fikk sjokk: Det var tomt!…. Jeg snudde meg raskt mot mannen og spurte hvem som pleide å handle mat for ham. Han pekte på seg selv, og så ned – som om var skamfull. Han sa at han kjøpte mat når han hadde penger. Jeg skrek. Jeg hadde aldri sett et så tomt kjøleskap før, takk Gud.»

«Plutselig gikk det opp for meg at mine behov egentlig er ønsker, og denne mannens ønsker er behov. Jeg vasket kjøleskapet og forlot huset når skiftet mitt var over, men når jeg satte meg i bilen min, visste jeg at jeg ikke bare kunne dra hjem etter å ha sett dette. Jeg har verken matkuponger eller en godt betalt jobb, så jeg brukte skattepengene mine på å fylle kjøleskapet hans så mye kunne.»

«Dette innlegget er ikke for å bli lagt merke til. Det er for å vise det at det finnes så mange mennesker der ute som har det verre enn oss. Jeg åpnet øynene og innså at jeg må slutte å være så opprørt over de tingene jeg ikke har, og helle begynne å verdsette det jeg faktisk har.»

Del denne godhjertede sykepleierens viktige budskap med vennene dine på Facebook!