20. juli 2024

Han finner et brev i hanskerommet på datterens bil. Når han leser teksten, får han hjertet i halsen!

Å bli gammel nok til å kjøre bil er en milepæl mange tenåringer gleder seg til å nå. Så når Jada Duke endelig fylte 16, året man i mange amerikanske stater kan kjøre bil, bestemte faren Kevin seg for å gi henne den perfekte gaven: En egen bil!

Han slo til, og kjøpte en bil som ville passe utmerket til datteren – og siden datterens bursdag fortsatt var noen uker unna, tenkte Kevin at det ville være en god ide å gå gjennom bilen, se etter feil, og fikse det som eventuelt måtte fikses, slik at alt skulle være på stell.

Men da gjorde han en spesiell oppdagelse…

Kevin hadde selv kjørt rundt med bilen, og han hadde sjekket hver eneste krok i bilen. Trodde han i alle fall.

For en dag når Kevin rotet rundt i hanskerommet, fant han noe han tidligere hadde oversett.

«Vel, i går da jeg satt i bilen, åpnet jeg hanskerommet (som jeg hadde allerede hadde sjekket). Men denne gangen la jeg merke til at det var en gummimatte i bunnen, og uten at jeg vet hvorfor, tok jeg den ut. Til min store overraskelse fant jeg da en konvolutt med et brev inni. Jeg skal ikke lyve, jeg felte noen tårer.» skriver han på Facebook.

På konvolutten hadde noen skrevet :

«Bilens nye eier – Viktig informasjon inni»

Kevin ble overrasket. Hvordan kunne han ha oversett dette brevet tidligere?

Siden brevet var til bilens nye eier, åpnet han konvolutten med stor spenning…men han hadde aldri forestilt seg hva som sto i brevet.

Det var faktisk et veldig langt brev – en tragisk historie.

Det ble forklart at bilens forrige eier var moren til personen om hadde skrevet brevet. Forfatteren hadde nylig mistet sin mor, tante og seks år gamle datter i en stor brann.

På grunn av de kostbare begravelsene, ble hun tvunget til å selge sin kjære mors bil – en bil som var hennes sterkeste minne om moren.

Nå håpet hun at den nye eieren ville behandle bilen med kjærlighet, og at den ville bringe mange fine minner.

Helt nederst i brevet fortalte kvinnen at bilen ble kalt Sylvia, et navn hennes nå avdøde datter hadde foreslått.

[adsense2]

 

 

«Vær så snill, ikke gi bilen et nytt navn. Og hvis dere noen gang vil selge Sylvia, prøv å finne meg. Jeg har nettopp betalt for tre begravelser, og har ikke råd til å kjøpe den akkurat nå. Forhåpentligvis vil jeg være i en bedre økonomisk situasjon når dere eventuelt ønsker å selge den. Vær velsignet, vær glad, lev og elsk som vi gjorde. Jeg ønsker deg og Sylvia det beste!»

Kevin kjente at han fikk en klump i halsen, og tårene begynte å renne nedover kinnet.

Han kunne ikke bare la denne stakkars kvinnen miste et så sterkt minne om sin avdøde mor – derfor publiserte han brevet på Facebook-siden sin, i håp om å finne henne.

Og etter at innlegget ble delt på Facebook, fant han brevskriveren til slutt.

Nå har Kevin startet en innsamlingsaksjon for å skaffe penger til en ny bil til datteren Jada, slik at Sylvia kan doneres tilbake til der hun hører hjemme. Hos brevskriveren.

Del gjerne den rørende historien med dine venner på Facebook!


[widget id=»text-13″]