Pensjonisten sier at kona hans er død. Da stiller kassadamen et uventet spørsmål han ikke har fått på 55 år!

53979

Mediene dekker ofte all galskapen som foregår i verden, og det er lett å få inntrykk av at verden er et forferdelig sted, og at ting stadig blir verre. Derfor trenger vi flotte historier som denne, for å minne oss på at det skjer gode ting rundt oss, hver eneste dag!

22 år gamle Ellie Walker fra Leeds i England, jobber som kasserer i en lokal matbutikk. Hun er veldig sosial, og hun elsker jobben sin, fordi hun kommer i kontakt med små og store fra nabolaget. En hun snakker mye med, er Edwin Holmes, en 86 år gammel mann.

«Han er helt klart min favorittkunde.» sier hun. «Han er den søteste mannen noensinne, og han er så snakkesalig.»

Edwin har vært enkemann siden 2006, og hans eneste datter og barnebarn på i Australia – på den andre siden av kloden. Han tilbringer derfor mye tid alene.

I desember nevnte han til Ellie i butikken at han skulle feire julen alene, og at han skulle spise frossen ferdigmat til middag. Ellie ble knust da hun hørte det, og visste at hun måtte gjøre noe.

«Jeg tenkte at hvis det var min bestefar som var alene, så hadde jeg ønsket at noen snakket med ham.»

Hun bestemte seg derfor for å invitere Edwin på et stevnemøte.

Og Edwin takket selvfølgelig ja. Han møtte opp med en blomsterbukett i hånden, i kledd sin fineste dress.

«Det var mitt første stevnemøte på omtrent 55 år. Jeg tok med blomster, fordi jeg ikke ville møte opp tomhendt.» forklarer han.

 

[adsense2]

 

 

Etter middagen, delte Ellie historien på sosiale medier:

«I går kveld hadde jeg det privilegium å dra på et jule-stevnemøte med en meget spesiell herremann. Edwin er en av våre mest lojale kunder, og selv om han ikke bruker tusenvis av kroner, er han verdifull for både ansatte og kunder.

Han har ingen nær familie, og nevnte for et par uker siden at han skulle tilbringe julen alene, med sin frosne ferdigmat. Tanken på at han skulle være alene i denne spesielle høytiden, knuste hjertet mitt, og hvis jeg kunne ta ham med meg hjem, hadde jeg gjort det (vær så snill mamma?).

I går kveld inviterte jeg Edwin på julemiddag i butikkens restaurant. Han kom pyntet og ga meg blomster. En flott kveld med en fantastisk mann. Jeg er så takknemlig for at jeg har møtt deg, Edwin. Takk for at du har gjort livet mitt bedre.»

De nye vennene møtes nå jevnlig for å ta en kopp kaffe sammen, noe jeg tror de begge setter stor pris på . Hvis flere hadde vært som Ellie og gjort alt for at andre skal føle seg verdsatt, så hadde nok verden vært et litt bedre sted.

Del denne historien hvis du er enig!