19. juli 2024

Han reddet en 76-åring fra et brutalt ran. Men når han intervjues i TV-studio, får han seg en STOR overraskelse!

Året var 2014, og en 76 år gammel kvinne gikk over en parkeringsplass i den amerikanske delstaten Florida, på vei til bilen sin. Da fanget overvåkingskameraene bilder av at en ung mann angrep henne, og forsøkte å stikke av med vesken hennes.

Men en annen mann, Kendrick Taylor, hadde ingen planer om å la skurken komme unna med dette. Den godhjertede krigsveteranen var mer enn rustet til å forsvare noen i nød. Han hørte kvinnen skrike i det han var på vei til treningsstudioet, og uten å nøle løp Kendrick etter tyven, og kastet seg over ham. Deretter holdt han den unge kjeltringen nede, mens han ba noen forbipasserende om å ringe politiet.

«Jeg visste ikke om han hadde kniv eller pistol. Jeg så bare kvinnen. Hun var så gammel og skjør. Jeg visste at hun trengte hjelp» sier Kendrick til WESH 2 News.

Kendrick ble tildelt en medalje fra det lokale politikontoret for sin gode gjerning, og han ble invitert til tv-programmet Ellen DeGeneres Show for å fortelle sin historie.

Men i TV-studioet ventet en stor overraskelse på ham. Se det hjertevarmende klippet nedenfor, når en helt spesiell gjest plutselig dukker opp på scenen!

Del gjerne denne artikkelen for å spre ordet om Kendrick Taylors gode gjerning!
[widget id=»text-13″]