Kona bygger et lite hus på hjul. Men VENT til du ser den utrolig praktiske innsiden!

1146

Ana White og ektemannen fra den amerikanske delstaten Alaska bygger små hus sammen, men de er noe uvanlige. De bor i en avsidesliggende del av Alaska, hvor det ikke finnes noen store varehus eller byggevarebutikker.

Derfor er hun nødt til å være ekstra ressurssterk og kostnadseffektiv når hun bygger disse små husene, som er intet mindre enn imponerende. Men et av disse husene er fullt av overraskelser og skjulte funksjoner.

Alt har en egen plass i det lille huset, takket være Anas geniale løsninger.

[adsense2]

 

Dette lille huset er så spektakulært at det ikke kan beskrives med ord. Se videoen nedenfor for å få en grundig omvisning i det unike hjemmet.

Del gjerne denne artikkelen hvis du også ble imponert!