Datteren gikk med smerter i et år. Når legene sier at hun lyver, blir faren RASENDE!

1191

Haley begynte å føle intense smerter i ribbeina sine, noe som snudde hele livet hennes på hodet. Den 16 år gamle jenta var en konkurransedyktig svømmer, men smertene fikk henne til å sette drømmene og målene sine på vent.

Det som gjorde vondt verre var at legene ikke kunne finne ut hva som var galt. Da anklaget de Haley for å late som hun hadde vondt, og mente at alt bare var i hodet hennes.

«Det var veldig vanskelig som foreldre å se ungen være i smerter hele tiden, og ikke være i stand til å gjøre noe med det.» sa Beth, Haleys mor.

Faren ble rasende når legene anklaget datteren for å lyve, og ble lei av å ikke få noen svar på ting. I mellomtiden hadde Haleys tilstand forverret seg, og bare det å gå var så smertefullt at hun brøt sammen i tårer.

Så dukket en helt opp: Dr. Lisa McMahon innså at Haley hadde en sjelden tilstand som kalles «slipping rib syndrome». De nedre ribbeina hennes var løse, noe som forårsaket flytende brusk i systemet hennes.

Haley tillot ekspertene på tv-programmet «The Doctors» å følge historien hennes, noe som var en utrolig suksess. Dr. McMahon fjernet deler av ribbeina hennes, og nå er Haley smertefri.

«Jeg føler meg definitivt bedre. Jeg er tilbake i bassenget med lagkameratene mine og trener.» sier hun lykkelig.

«Pusting har helt klart blitt enklere. Nå klarer jeg faktisk å ta dype åndedrag.»

Men Haleys historie sluttet ikke der. Tv-programmets vert, Dr. Travis, hadde en stor overraskelse til henne – som rørte tenåringen til tårer.

Plutselig dukket Missy Franklin, en amerikansk konkurransesvømmer og fem ganger OL-gullvinner, opp på skjermen. Hun kunne fortelle Haley at hun var glad for at hun følte seg bedre, og at hun ville sende en liten gave til henne: Badedrakter fra hennes nye kolleksjon.

[adsense2]

 

Vi ønsker Haley lykke til videre!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!