Han oppdager noe kjent ved kvinnen foran ham i køen. Da gjør mannen i den gule skjorten noe utrolig!

130185

Ryan O’Donnel var på butikken med barna sine for å handle, noe han gjør ganske ofte. De plukket varene de skulle ha, i tillegg til noen godbiter, og gikk mot kassen. Mens de sto i køen, overhørte de en merkelig samtale mellom kassereren og den eldre kvinnen foran dem i køen, som prøvde å betale for varene sine.

Kvinnens kredittkort ble avvist. Det totale beløpet hun skulle betale var omkring 300 kroner. Kvinnen sto derfor og diskuterte med kassereren om hvordan hun skulle gjøre opp, hvis hun i det hele tatt var i stand til å gjøre det. Men Ryan visste at han måtte hjelpe!

Ryan gikk bort til kvinnen og tilbød seg å betale for matvarene hennes. Først protesterte hun, og forsikret ham om at det ikke var nødvendig – men tobarnsfaren insisterte.

Til Daily Mail sa Ryan at kvinnen minnet han om moren og bestemoren hans, og at det var slik moren og faren hans hadde oppdratt ham… Hvis du kan hjelpe noen, så gjør du det, og da etter beste evne.

Inspirert av to sterke kvinner i hans liv, betalte Ryan gladelig for matvarene til den eldre kvinnen. Da hun spurte ham om hvordan kun kunne betale ham tilbake, smilte han bare og sa at hun ikke trengte å tenke på det.

 

[adsense2]

 

 

En annen kunde i butikken så Ryans sjenerøse handling, og knipset raskt et bilde. Bilde har siden spredd seg som ild i tørt gress på internett.

Det er ingen tvil om at verden trenger flere gode hjerter som Ryans.

Del denne artikkelen hvis du også er enig!