21. juli 2024

Faren merker at sønnens ansikt ser rart ut. Etter å ha googlet symptomene, løper han skrikende til kona!

Jackie og Olin Arnold var så glade for å ønske deres førsteførste barn velkommen til verden. Alt gikk greit hjemme med deres nyfødte sønn Logan…helt til paret ble enige om at noe føltes feil…

For det først, så lille Logan veldig annerledes ut enn de fleste babyer. Med sitt langstrakte ansikt og sine vide øyne, lignet han nesten på nesten på en gammel mann. Han hadde også en spesielt glad og solrik personlighet.

Men når Logan var bare 10 dager gammel, sluttet han å spise. Han nådde ikke de vanlige milepælene for babyer, og trengte akutt kirurgi, men legene var helt forvirret over hva som var årsaken til guttens tilstand.

Da tok faren Olin til Google. På søken etter svar, innså den bekymrede faren at sønnens symptomer passet med tre genetiske syndromer.

Olin søkte på bilder av barn med hvert syndrom, og stoppet brått da han fant et bilde av en liten jente i Irland: Hun så ut som Logans identiske tvilling.

Olin huket umiddelbart tak i Jackie for å vise henne bildet. De kunne ikke benekte at Logan og den lille jenta så prikk lik ut – men hvis han hadde samme diagnose som henne, betydde det at Logan ble født med et genetisk syndrom så sjeldent at de fleste leger aldri har hørt om det eller behandlet det før.

 

[adsense2]

 

 

Se videoen nedenfor for å finne ut hva som skjedde når Logans foreldre fortsatte søket på internett.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
[widget id=»text-13″]