23. juni 2024

De forlot 1-åringen sin med barnevakten. Men når de ser BLÅMERKENE på kroppen hans, skjønner de hva som har skjedd!

Joshua Marbury og Alicia Quinney fra den amerikanske delstaten Oregon, unnet seg selv et stevnemøte en kveld for ikke lenge siden. De etterlot sin ett år gamle sønn Jacob hos en venn av familien, og dro ut for å spise.

Når de kom hjem fant de Jacob gråtende i sprinkelsengen sin, mens barnevakten lå på sofaen og sov. Alicia syntes det var merkelig, men hun trøstet den gråtende sønnen sin før hun fikk til sengs. Hun hadde en ekkel magefølelse, men til sovnet til slutt.

Neste morgen oppdaget hun noe hun ikke hadde sett i mørket kvelden før: Sønnen var dekket av sår og blåmerker!

Barnevakten hadde allerede dratt hjem, men Joshua og Alicia nølte ikke et sekund med å rapportere forholdet til politiet.

 

[adsense2]

 

 

Etter mange avhør, innrømte barnevakten at det var hun som sto bak skadene på Jacob, men nå til det utrolige: Saken ble henlagt, fordi loven i Oregon sier at offeret må vitne for at gjerningspersonen skal kunne dømmes.

Foreldrene var åpenbart rasende over vedtaket, og tok derfor til Facebook, der de fikk en umiddelbar reaksjon. Over 400.000 mennesker har delt innlegget for å vise at de står på familiens side.

Her er et utdrag fra farens Facebook-innlegg:

«Vanligvis holder jeg familiesakene mine privat, fordi jeg ikke føler et behov for oppmerksomhet rundt de, men dette er annerledes. For to måneder siden fant jeg min ett år gamle sønn med blåmerker og sår i hele ansiktet, påført av barnevakten vår. Skadene var så alvorlige at flere leger og etterforskere har sagt at de kunne ha drept ham.

Etter at jeg i flere dager, om ikke uker, har blitt distrahert på jobb på grunn av sinne, fikk vi omsider barnevakten til å erkjenne forholdet. Men hun kan fortsatt ikke dømmes, fordi bevisene ikke vil holde i rette. Hvorfor? Vel, min ett år gamle sønn kan ikke verbalt forklare hva som skjedde, han kunne ikke fortelle at han hadde smerter, eller at personen hadde gjort dette «bevisst».

Jeg er så sint for dette at jeg håper hele verden ser dette. Jeg har lovet Gud at jeg ikke skal ta saken i egne hender.

En død kropp kan ikke fortelle deg hvem som drepte dem – men en baby må tilsynelatende kunne vitne selv om han ikke kan snakke? Det kan jo ikke en død kropp gjøre heller.

Det tok to måneder før vi fikk en tilståelse. Noe må gjøres. INGEN skal være voldelig mot et barn, og deretter slippe unna konsekvensene fordi barnet ikke kan snakke. All hjelp dere kan bidra med settes pris på.»

Familien har nå anket saken til en høyere domstol, men de trenger fortsatt hjelp til å spre bevisstheten rundt saken videre. Gjør som hundretusener av andre, og bli med i kampen for Jacob (som heldigvis ikke lider noen fysiske skader lengre) – og alle andre utsatte barn:

Del denne artikkelen med alle du kjenner!


[widget id=»text-13″]