21. juli 2024

Sykepleieren sovner i stolen i salongen. Når frisøren legger merke til SKOENE hennes, tar hun et bilde!

Medisinske fagfolk som leger, sykepleiere og ambulansearbeidere vier mye av sin tid og energi til å sørge for at vi er trygge og friske. De får ikke mye tid til seg selv, og mange vil nok hevde at de ikke får den anerkjennelsen de fortjener.

Ashley Bolling er stylist og mor til tre barn. Hun ønsket å gjøre det kjent at disse menneskene, særlig sykepleiere, fortjener mye mer enn bare en takk. Hun publiserte derfor en søt melding om sykepleiere verden rundt, etter at en kom inn i salongen hennes en dag…

Sykepleieren kom inn på Captivate Salon & Spa, tydelig utslitt. Hun hadde jobbet hele natten, og det tok ikke lang tid før hun sovnet i stolen. Men istedet for å vekke henne, la Ashley hodet hennes forsiktig mot magen sin, og fortsatte å jobbe med håret hennes, mens hun sov søtt. Men det var noe ved sykepleieren som fanget Ashleys oppmerksomhet: Skoene hennes. De var ikke slitt, og ikke skitten. Men det som gikk gjennom Ashleys tanker var mye vekt skoene hadde båret..

Les Ashley Bollings rørende hyllest til alle sykepleiere nedenfor:

«I dag gikk jeg en skikkelig åpenbaring, da jeg i all stillhet jobbet med håret til en veldig utslitt, sovende sykepleier.»

«Hun hadde jobbet hele natten, og ikke sovet noe før hun kom inn i salongen.»

«Når hun sovnet, la jeg forsiktig hodet hennes mot magen min, og fortsatte å jobbe med håret hennes. Da la jeg merke til skoene hennes…»

«Jeg spekulerte på hvor mange kilometer de skoene hadde gått. Jeg lurte på hva de hadde vært gjennom? Blod? Svette? Tårer? Inn og ut av utallige rom med pasienter i nød? Jeg lurte på hvor mange timer de hadde båret henne, mens hun bokstavelig talt reddet livene til de vi elsker.»

 

[adsense2]

 

 

«Men med skoene støttet opp av stolen foran, og telefonen sin i fanget, var det nå jeg som fikk sjansen til å ta vare på henne (selv om det bare var for et par timer), og jeg følte meg svært beæret over ta vare på en så hardtarbeidende, inspirerende kvinne.»

«Jeg har alltid respektert og verdsatt disse fantastiske superheltene, og jeg er stolt over å være søsteren, datteren, niesen, vennen og stylisten til så mange. Vit at du er verdsatt og vit at du er uerstattelig. Vit at du er elsket!»

Del gjerne denne artikkelen hvis du også ønsker å uttrykke din takknemlighet til våre flinke helsefagarbeidere!


[widget id=»text-13″]