Han «stjal» henne når hun var bare 16. Men 85 år senere finner barnebarna ut HEMMELIGHETEN bak forholdet!

1356

«Til døden skiller oss!» Dette løftet ved alteret blir ofte lett gitt, men brutt etterpå. Men Faustino Jacinto og Estefanía Rodríguez tar det bokstavelig og holder det. Paret kommer fra den lille byen Villa del Carbón i Mexico og har en særdeles rørende historie.


Når Faustino så sin Estefanía for første gang, ble han øyeblikkelig forelsket. Hun var fremdeles nølende, man han var sikker på sine følelser og fortsatte å prøve å fange oppmerksomheten hennes. Han sa: «Vi snakket med hverandre, og jeg sa til henne at jeg ville gifte meg med henne, men hun ville ikke høre snakk om det». Fremdeles kjente hun ikke helt Faustino. Men han gav seg ikke. En uke etterpå «stjal» han henne – slik det kalles i Mexico når et par blir sammen. Faustino var 18 år gammel og Estefanía var bare 16.


Historien er allerede utrolig romantisk, men den blir enda bedre! For selv om de ikke hadde noen penger, bestemte Faustino og Estefanía seg for å gifte seg. Det var en søt, liten feiring. Siden den dagen har de ikke tilbrakt en eneste natt fra hverandre. De har vært lykkelig gift i ufattelige 85 år.


De har 15 barn, og familien deres fortsetter å vokse. Det unike paret har i alt 68 barnebarn, 114 oldebarn, og 21 tippoldebarn! Faustino er 103 år, og Estefanía blir snart 101.


Og de har begge en god helse enda. Hemmeligheten bak et slikt lykkelig ekteskap? Respekt. Estefanía sier stolt at Faustino «aldri har sagt et ille ord mot meg.»

[adsense2]

 

Deres ekteskap er virkelig beundringsverdig! Hvem drømmer vel ikke om å ha noen lykkelige ved sin side så lenge? Dette er virkelig sann kjærlighet! I videoen nedenfor kan du se deres historie (på spansk).