21. juli 2024

I all hemmelighet kontakter datteren en fremmed på internett. Når det banker på døren, får moren SJOKK!

Dette er en sann historie om en 16 år gammel jente med et hjerte av gull. Etter å ha sett morens daglige kamp for å ta vare på familien, bestemte hun seg for å gjøre noe.

Men hun hadde ikke engang drømt om at innsatsen hennes ville ta av som dette…

16 år gamle Maiya James bor sammen med sin mor og søster i Philadelphia, i den amerikanske delstaten Pennsylvania. Søsteren Mariah er funksjonshemmet, og trenger omsorg 24 timer i døgnet. Moren deres er enslig, og tar vare på Maiya og Mariah så godt hun kan. Hun gir dem mat, klær og et kjærlig hjem.

I tillegg tar hun med seg Mariah til sykehuset med jevne mellomrom, for å gjennomføre rutinemessige undersøkelser.

Men en dag skjedde det noe uheldig: Familiens bil brøt sammen. Moren visste ikke hvordan hun skulle frakte Mariah til og fra sykehuset, og hun hadde ikke råd til å reparere bilen.

Maiya bestemte seg derfor for å hjelpe moren sin. Hun søkte på bilverksted på nettet, og fant til slutt et i nærheten. Hun visste at moren ikke hadde noen penger, så hun skrev til bilverkstedet og forklarte situasjonen.

Når de ansatte på Dani’s Auto leste Maiyas brev, ble de rørt til tårer. Far og sønn Joe og Dani Levi bestemte seg da for å hjelpe familien, selv om de ikke fikk betalt for det.

Joe og Dani dukket snart opp på døren til Maiya og familien, med gode nyheter.

 

[adsense2]

 

Maiya var overlykkelig for at de hadde lest brevet hennes. Men det ble fort klart at Joe og Dani ikke hadde tenkt å reparere bilen… I stedet ga de familien en ny varebil!

Maiyas mor brøt sammen i tårer da hun skjønte hva som foregikk. Se reaksjonen hennes i den hjertevarmende videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med alle du kjenner på Facebook!


[widget id=»text-13″]