Mannens kone begynner å føde. Så finner legene ut at han er der for en ANNEN gravid kvinne også!

746

I august 2016 var Katie klar til å føde datteren sin. Hun og familien hadde vært på sykehuset siden dagen før, og ventet spent på sitt nye familiemedlems ankomst.

Katies søster Corey var også høygravid med en jente, men det var planlagt keisersnitt på en senere dato. Corey og ektemannen Travis var på sykehuset for å ta bilder og videoer av den spesielle dagen til Katie, på CHOMP sykehus i Monterey, California.

Men akkurat i det Katie begynte å føde, skjedde det noe uventet: Corey begynte også å føde.

Fødselslegen besluttet å utføre Coreys keisersnitt først. Men bare to minutter senere fikk de seg en ny overraskelse, da legen ble trukket bort for å ta i mot Katies baby lengre ned i korridoren.

Dermed begynte en panisk sprint fra den ene fødestua til den andre, og det hele ble fanget på video av Coreys ektemann Travis.

«Jeg har aldri i mitt liv sett en slik situasjon med to søstre.» ropte en av sykepleierne mens hun sprintet nedover gangen. «Det er som å få tvillinger med to separate mødre!»

 

[adsense2]

 

Søskenbarna Ryatt og Indie ble født med bare 15 minutters mellomrom!

Se hva som skjer når en av legene møter Travis, som står i gangen og filmer – og finner ut hvorfor akkurat denne dagen er så spesiell!

Del gjerne det fantastiske klippet med venner og familie på Facebook!