Gutten går ut av bilen og finner en svart søppelsekk. Når han åpner den, ser han noe UTROLIG!

722

Det lønner seg alltid å følge med hvor man går. Hvem vet hva man kan finne hvis man bare holder øynene åpne? 

Når 7 år gamle Griffin Steele og faren stoppet på en bensinstasjon i den amerikanske delstaten South Carolina, la Griffin merke til en 20-dollar seddel som lå på bakken. Opprømt plukket han den opp, men da oppdaget han noe merkelig: Seddelen var dekket av røde flekker.

Han gikk inn på bensinstasjonen og kjøpte seg noe å drikke, og på vei ut kastet han plast forseglingen i søpla – men i det han løftet lokket på søppelbøtta, fikk han øye på en svart søppelsekk. Og når han så innholdet, kunne han ikke tro sine egne øyne!

1

Søppelsekken var fylt med kontanter, og nesten alle sedlene var røde.

Griffins far Shane nølte ikke lenge. Han plukket opp telefonen og ringte politiet. De var allerede ute og lette etter pengene, som stammet fra et bankran som fant sted noen timer tidligere.

Den mistenkte, Brian Wilson Humphreys Jr, som ble arrestert noen dager senere, hadde tydeligvis ikke lagt merke til at en av de ansatte i banken klarte å skjule en sikkerhetspakke blant pengene. Pakken eksploderte og sprutet rød maling på alle pengene, noe som gjorde de ubrukelige for raneren. Når han oppdaget det, kastet han pengesekken i søpla på bensinstasjonen.

2

«Det var en del penger uten rød maling, men jeg ønsket å gjøre det riktige.» sier Griffin.

 

[adsense2]

 

Godt gjort, Griffin! Fortsett å gå gjennom verden med åpne og oppmerksomme øyne!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!