Hun ammer sin 5 år gamle sønn og oppdrar barna sine uten disiplin eller regler.

1797

Adele Allan og ektemannen hennes oppdrar barna sine som det mange liker å kalle «frittgående» barn. De trenger ikke å gå på skolen, blir ikke vaksinert, og har ingen regler.

Moren fortsetter å amme sin 5 år gamle sønn og 1 år gamle datter. Adele mener at ved å oppdra barna utenfor «systemet» og la dem gjøre som de vil, vil de være mer i harmoni med naturen og seg selv.

Selv om sønnen får hjemmeundervisning, mener hun at det ikke er nødvendig å lære ham å  lese og skrive før han blir eldre. I stedet får han kasser med kunst, håndverk og leker for å stimulere ham intellektuelt.

«De tradisjonelle metodene føles ikke riktig for meg.» fortalte hun Barcroft i fjor.

Adele mener at alle plager kan behandles naturlig. Ting som konjunktivitt, mener hun kan kureres med enzymer fra morsmelk. Hun sier at selv hvis hun får noe så alvorlig som kreft, så vil hun ikke oppsøke medisinsk behandling.

De to barna plukker ofte blader fra trær og spiser dem. Deres yngste bruker ikke sko, fordi Adele mener at hun på den måten kan oppleve livet bedre.

Mange kritiserer familien for den uvanlige livsstilen av hensyn til barnas sikkerhet. Imidlertid mener paret at de bare gjør det som er best for barna.

Se mer om familiens alternative livsstil i videoen nedenfor.

[adsense2]

 

Hva tror du om denne måten å oppdra barn på?

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!