Paret adopterer en nyfødt baby. Men når faren møter den biologiske moren, innser han det UTENKELIGE!

159628

Når store hendelser inntreffer i livet, kan jeg få følelsen av at det var meningen at dette skulle skje – at det var bestemt på forhånd.

Ikke alle tror på skjebnen, og jeg kan være skeptisk selv, men noen tilfeldigheter er så bemerkelsesverdig at man bare må stille spørsmål ved de. Denne historien er et godt eksempel på akkurat det.

Walt og Annie hadde lenge drømt om en datter, men de fikk den triste nyheten om at de ikke kunne få barn.

Når ble klart at paret skulle adoptere en datter, var lykken enorm – men da de fikk møte babyens biologiske mor, ble faren sjokkert over hvor mye de hadde til felles.

1

Walt var bare 10 år gammel da han så sin fremtidige datter for første gang. I en drøm så han en liten jente med olivenfarget hud og mørkt hår. Hun het Chloe.

Fra den dagen av, visste han at han skulle bli far til Chloe. Selv har han lys hud og blå øyne, og jenta han hadde sett lignet ikke på ham i det hele tatt. Men han antok at datteren var lik hans fremtidige kone.

2

Årene gikk, og Walt ble sammen med barndomsvennen Annie, som vokste opp i samme nabolag. De giftet seg og startet et liv sammen.

Først snakket de ikke så mye om barn, men valgte heller å reise, og bruke tiden på hverandre. Men en dag bestemte de seg for at det var på tide. Annie fortalt Walt hvilket navn hun hadde sett for seg å gi datteren sin: Chloe.

Når Walt hørte det, fikk han seg et sjokk. Det var akkurat det samme navnet han hadde drømt om, mange år i forveien. Han fortalte Annie om drømmen, og de forsto med en gang at de var ment for hverandre.

Men etter å ha prøvd å bli gravid i fire år, begynte paret å miste håpet. De måtte innse at de ikke var i stand til å få barn.

Til tross for at de var skeptiske til adopsjon, bestemte de seg likevel for å sende inn en søknad. Og det var da det magiske skjedde…

3

En dag fikk Annie en e-post fra adopsjons-byrået, der de skrev at de hadde funnet et barn. En gravid kvinne hadde valgt Walt og Annie, og ønsket at de skulle adoptere barnet. Hun var gravid med en jente.

Paret var overlykkelig, men også nervøse. Var dette virkelig deres barn? Deres Chloe?

De lurte på om de skulle finne et annet navn. De hadde prøvd å starte en familie så lenge nå, at Chloe ikke føltes riktig lengre.

Men da de møtte moren som ville adoptere bort barnet, forandret alt seg. Hun fortalte at hun allerede hadde tenkt ut et navn hun likte, og ønsket å dele det med paret som skulle adoptere.

Navnet var Chloe.

4

Walt og Annie trodde ikke sine egne ører når de hørte det. Men det var da de skjønte det. Det var Chloe, det var dette som var meningen hele tiden.

[adsense2]

 

 

Kort tid senere ble datteren deres født – og hun så akkurat ut som i Walts drøm.

5

Denne historien går virkelig inn til hjertet. Det var meningen at Chloe skulle havne hos Walt og Annie. Det ble bestemt mange år før hun i det hele tatt ble født.

6

Nyt den vakre videoen nedenfor, og del gjerne denne rørende historien med dine venner på Facebook!