Kvinnen går rundt i sine egne tanker. Men SE hva mennene i de hvite skjortene gjør da!

634

Valentinsdagen er dag som vekker følelser på mange ulike måter. For noen er det feiring av kjærlighet og en måte å vise takknemlighet til sin kjære på, mens andre bare ser på denne dagen som en smertefull påminnelse om det så langt resultatløse søket etter den rette.

Men hvorfor må man være ektemann, kone, eller kjæreste for å få litt kjærlighet på valentinsdagen? Partner eller ikke – alle fortjener selvfølgelig å høre noen fine ord, noen sangstrofer, og kanskje til og med å få en rose….Noe Stuart Edge og vennene hans er enige om.

 

[adsense2]

 

På selveste valentinsdagen kledde de seg i hvite skjorter og sorte slips, og dro ut i byen for å overraske fremmede kvinner med sang og blomster. Reaksjonene er fantastiske, så vel som uforglemmelige. For et hjertevarmende påfunn!

Se selv i videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!