21. juni 2024

Ingen av babyene på barnehjemmet gråter. Når denne kvinnen finner ut hvorfor, fryser blodet i årene hennes!

Amerikaneren Dayna Mager har nylig blitt den stolte moren til lille Luella. Hvis du har barn selv, vet du at barnet ditt er det mest verdifulle du har i hele verden. Spesielt etter å ha hørt historien om denne forferdelige dagen. På denne dagen ga Dayna datteren sin et løfte om å alltid være der for henne.

1

«For noen uker siden, krøp jeg opp i barnesengen sammen med min datter. Hun holdt på å få tenner, og hun gråt av smerte. Ansiktet hennes var helt rødt, og tårene rant nedover kinnene hennes…»

2

Deretter forklarer Dayna hvorfor hun alltid vil sove ved siden av babyen sin:

«Første gang jeg og ektemannen min lot Luella være hjemme alene, dro vi for å høre på et foredrag. Der fortalte en misjonær en historie som rørte meg til tårer:

Misjonæren jobbet på et barnehjem i Uganda. Dette var ikke uvanlig, da han hadde jobbet på mange barnehjem tidligere. Med dette var annerledes. Han gikk inn i sovesalen, hvor det lå mer enn 100 babyer. Han lyttet, og ble fascinert av det han hørte: Ingenting. Ikke en eneste lyd.

Det er svært uvanlig at det er helt stille på et barnehjem, men 100 babyer i samme rom og ingen lagde en eneste lyd – det var nesten litt skremmende. Han spurte sjefen om hvorfor det var så stille. Svaret vil jeg aldri glemme. Det er dette svaret som er grunnen til at jeg alltid vil ligge ved siden av datteren min…

Sjefen for barnehjemmet så på misjonæren, og sa:

‘Den første uken de er her, gråter de hele tiden. Men så forstår de at ingen hører på, og at ingen kommer.’

Babyene slutter å skrike fordi de skjønner at det ikke hjelper. Ingen kommer for å trøste de. Ikke om 10 minutter, ikke om 4 timer – aldri. Denne historien knuste noe i meg. Jeg kunne kjenne hjertet mitt knuse i tusen biter.»

3

[adsense2]

 

 

«Vi dro hjem igjen etter foredraget, og jeg ga lille Luella mitt løfte. Et løfte om at jeg alltid vil være der for henne. Alltid. Når hun gråter klokken to på natten, og jeg hører det, kommer jeg løpende. Vi vil alltid være her for henne og vil alltid komme til hennes unnsetning hvis hun trenger oss.»

4

Historien fra barnehjemmet i Uganda knuste Daynas hjerte. Og siden den dagen har hun holdt løftet sitt. Hun er virkelig der for datteren sin, dag som natt.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!


[widget id=»text-13″]