Mannen har på seg en kjole i begravelsen. Men når jeg skjønte HVORFOR, fikk jeg tårer i øynene!

1151

Når soldaten Kevin Elliot ble beordret til Afghanistan, hadde han en dårlig magefølelse. Egentlig ønsket han ikke å dra tilbake, men fordi han ikke fant seg noen jobb hjemme i England, dro han likevel. Kevin og bestekompisen Barry spøkte om at Barry måtte kle seg i den styggeste kjolen han kunne finne i begravelsen, hvis Kevin mot all formodning ikke skulle overleve oppholdet i Afghanistan.

Kevin og Barry holdt kontakten i 3 år. Selv ikke den lange distansen kunne skade vennskapet. Men så skjedde det tragiske: Kvin ble drept, i et bakholdangrep av Taliban. Og Barry måtte oppfylle løftet til sin beste venn.

1

Når dagen for begravelsen kom, var Barry klar. Han hadde kjøpt den styggeste, mest latterlige kjolen han kunne finne. Det eneste som overgikk den gule kjolen, var de neonrosa knestrømpene.

2

Barrys antrekk kunne lett ha blitt forhåndsdømt. Men de som kjenner historien forstår at klærne bare er et symbol på det fantastiske vennskapet han og Kevin hadde.

3

 

[adsense2]

 

Disse rørende bildene er utrolig kraftige. Det er virkelig beundringsverdig hvordan Barry tar farvel med sin bestevenn ved å oppfylle det siste løftet sitt til ham.

4

Ved første øyekast kan det virke respektløst å kle seg slik i en begravelse, men historien som skjuler seg under overflaten er utrolig rørende, og et eksempel på ekte vennskap.

Del gjerne disse rørende bildene med dine venner på Facebook!