13. juni 2024

Kvinnen ligger i sykehuskorridoren og sover. Det denne legen gjør da? Jeg blir RASENDE!

For noen dager siden ble det en video filmet på et sykehus i Trujillo i Peru, som vekker uro. Den viser hvordan en lege gjør noe skikkelig forferdelig med en kvinne mens huns ligger og sover uvitende. Disse scenene er skrekkelige! Se selv her:


Man ser Dr. Javier Mauricio Cuba på et nattskift 26. januar 2017. Han er i korridoren på sykehuset, foran familiemedlemmet til en pasient, som har sovnet på en benk. Hun har holdt seg våken i timevis, men sovnet til slutt klokken tre om morgenen. Legen nærmer seg kvinnen med noe i hånden, som han plasserer på den sovende kvinnens ansikt. Hva legen holder i hånden er mildt sagt grusomt: Det er penisen hans!

1

Det utrolige er dessverre sant. Denne legen gnir kjønnsorganet sitt i ansiktet på den sovende kvinnen. Det seksuelle overgrepet ble filmet av en besøkende. Fire ganger gjentok legen den uanstendige handlingen før vitnet fikk filmet skrekkscenarioet.

«Jeg fatter ikke hvordan han kan være så dristig!» sa det sjokkerte vitnet som filmet det hele.

Dr. Cuba har siden blitt bombardert med sinte meldinger, noe om omsider fikk han til å stenge Facebook-kontoen sin. Men et bilde gjenstår:

Lederen for klinikken har annonsert at de skal utføre en detaljert etterforskning, og han har gjentatte ganger beklaget offentlig. Han er rasende for at en av legene hans er i stand til å gjøre noe så sykt på sykehuset, der han skal jobbe med å hjelpe folk. En disiplinær prosedyre har blitt satt i gang, og en avgjørelse er forventet i nær fremtid.

 

[adsense2]

 

Men det er ingen tvil om hva denne legen gjorde. Han har innrømmet sin skyld, og er foreløpig suspendert fra jobben. Forhåpentligvis vil ikke noe sånt aldri gjenta seg, og Dr. Cuba får en passende dom. Ingen skal overgripe seg på mennesker og unytte de for sine egne mål og motiv – og absolutt ikke de som har en jobb som går ut på å hjelpe folk!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


[widget id=»text-13″]