Den hjemløse mannen nekter å forlate butikken ved stengetid. Når politiet kommer avsløres den triste sannheten!

1218

For mange mennesker er det å bli hjemløs deres verste frykt, men for andre er det den daglige virkeligheten de lever i.
En kveld ble en politimann tilkalt til en butikk. Det var stengetid, men en hjemløs mann nektet å forlate lokalet. Når politibetjenten kom, fikk han en klump i halsen. Han skjønte umiddelbart hvorfor den hjemløse mannen ikke ønsket å gå.
Da bestemte betjenten seg for å gjøre noe virkelig fint for mannen.

Vi har alle våre daglige utfordringer. Bussen kommer for sent, middagen er litt overstekt, og vi må stå opp grytidlig hver morgen. Men når vi får et lite innblikk i livet til en hjemløs person, så ser problemene våre ganske små ut i sammenligning.

En kveld i El Paso i den amerikanske delstaten Texas, ble politibetjenten José Flores tilkalt til en butikk som var i ferd med å stenge, men en hjemløs mann nektet å forlate butikken.

1

Den hjemløse mannen ønsket ikke å forlate butikken fordi han ville ha et varmt og tørt sted å være på.

Når José ankom, skjønte han med en gang hvorfor den hjemløse mannen ikke ville gå ut: Han hadde ikke sko på seg. José fikk en stor klump i halsen og han kjente at det stakk i hjertet. Så gjorde han noe som snudde om på hele situasjonen.

Uten å nøle, gikk José inn i butikken og begynte å plukke varer fra hyllene. Da han kom tilbake, ga han den hjemløse mannen nye støvler, sokker og hansker, som han nettopp hadde kjøpt til ham.

2

Noen fikk tatt et bilde av det vakre øyeblikket uten at de to visste det. Nå sprer bildet seg over hele internett, og folk hyller José for den godhjertede gjerningen.

 

[adsense2]

 

Josés fine gest varmer hjertet til mange, og den hjemløse mannen føler seg helt sikkert varmere også. Ikke bare fordi han fikk nye støvler, sokker og hansker – men også fordi en fremmed mann ga han menneskelig varme, vennlighet og en hjelpende hånd.

José Flores er en ekte helt! Del denne artikkelen hvis du er enig!