23. juli 2024

Han gråter når han får en bursdagsmelding fra sønnen i militæret. Så får han den EGENTLIGE gaven!

50-årsdagen er ikke en hvilken som helst fødselsdag.

Etter å ha fylt 20 år, føler mange at fødselsdagene mister gnisten sin. 25 år er vel en milepæl, men som sender folk i 20-årene inn i en slags kvartlivskrise. Men vi må huske på at hver bursdag er en velsignelse, uansett hvor lite glamorøst aldring virker for det nakne øyet.

Å bli 50 er en stor bragd. Du har levd gjennom et halv århundre. Du har overvunnet mange personlige kamper, både store og små. Når du fyller 50 er du forhåpentligvis omgitt av venner og familie som har vært der for deg gjennom hele livet.

Når denne mannen feiret sin 50. bursdag, var det en viktig person som manglet: sønnen som er soldat og utplassert i utlandet.

Han satte seg ned i stolen for å se en video som sønnen hadde sendt. Videoen var en forhåndsinnspilt bursdagshilsen som fikk jubilanten til å bryte ut i tårer av glede – noe sønnen forøvrig forutså.

[adsense2]

 

Hvis bare denne mannen hadde fått noen få timer med sønnen på 50 årsdagen sin, så hadde det betydd alt for han. Det hadde virkelig vært noe hvis han plutselig dukket opp…og bare kom inn døra….

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
[widget id=»text-13″]