Han har slitt med Parkinsons i 20 år. Men se hva som skjer to minutter etter han tar DENNE medisinen!

1022

Om cannabis skal legaliseres for medisinsk bruk eller ikke, har lenge vært et tema i Europa. I USA har flere delstater legalisert det allerede, men denne dokumentarfilmen har nå blåst liv i debatten igjen.

I dokumentaren «Ride with Larry», følger vi Larry Smith. Han jobbet tidligere som politimann, men han ble rammet av Parkinsons sykdom og måtte slutte.

Det er nå 20 år siden han ble rammet av sykdommen. Celler i hjernen som styrer bevegelser blir ødelagt, og han har slitt med skjelvinger i alle år. Frem til nå har han prøvd alle medisinene som er på markedet, uten at det har fungert. I videoklippet nedenfor får han derimot prøve medisinsk cannabis – og bare noen minutter etter han tar noen dråper i munnen, blir han en helt annen!

 

[adsense2]

 

Når man ser dette korte videoklippet er det vanskelig å ikke være enig i at cannabis bør være lov i enkelte medisinske tilfeller.

Del denne artikkelen med venner og familie på Facebook!