De har det perfekte bryllupet. 6 måneder senere gjør legen en GRØSSENDE oppdagelse om ektemannen!

1194

De første 46 årene av livet sitt var Clive Wearing en dyktig musiker, dirigent og musikkekspert. Den respekterte engelskmannen var frisk, intelligent og utrolig begavet.

Men i mars 1985, seks måneder etter at han giftet seg med kona Deborah, våknet Clive opp og kunne ikke huske noe som helst. Legen sa at han bare var utmattet og hadde influensa. Men når symptomene forverret seg, kom de omsider frem til den sjokkerende diagnosen: Clive var smittet av herpes simplex 1-viruset, som vanligvis forårsaker forkjølelsessår. I en sjelden vending angrep viruset sentralnervesystemet til Clive, istedet for å gi ham et forkjølelsessår.

Som et resultat ble Clive det mest alvorlig tilfellet av hukommelsestap legene hadde sett. Minnet hans varer fra 7 til 30 sekunder. Hver dag «våkner» han igjen hvert 20. sekund, og skriver et nytt avsnitt i dagboken sin, som om han nettopp har våknet fra koma.

De fleste av Clives minner fra før 1985 har forsvunnet. De to tingene han husker er kjærlighet og musikk. Han husker hvordan man spiller piano, og han kjenner igjen sin kone Deborah. Hver gang hun kommer inn i rommet, hilser han på henne som om han ikke har sett henne på evigheter. Han løper bort til henne, og klemmer og kysser – selv om hun bare har vært borte noen få minutter.

Clive forelsker seg i Deborah om og om igjen.

 

[adsense2]

 

Ni år etter at Clive ble diagnostisert, begynte Deborah å bli motløs og utmattet av sykdommen. Hun søkte om skilsmisse og flyttet til USA – men det varte ikke lenge. Paret har siden fornyet ekteskapsløftene sine. Clive er nå 78 år gammel, og han bor i en omsorgsbolig. Deborah besøker ham regelmessig, og fortsetter å elske ham betingelsesløst.

Møt det utrolige paret nedenfor, og hør den rørende historien deres.

Del gjerne denne kjærlighetshistorien med dine venner på Facebook!