Kroppen til den gamle kvinnen er dekket av blåmerker. Så får politiet vite den FORFERDELIGE årsaken!

1021

I byen Houston i den amerikanske delstaten Texas, er politiet på utkikk etter en kvinne som heter Brenda Floyd. Brenda ble ansatt som sykepleier, av familien til en gammel, skrøpelig kvinne. Men 1. nyttårsdag 2017 ble Brenda filmet av et kamera på stuen – som hun ikke visste om.

Bildene kameraet fanget avslørte hvordan Brenda behandlet den gamle kvinnen når det ikke var noen vitner til stede.

Kameraet ble satt opp av kvinnens familie, som fattet mistanke når du oppdaget merkelige blåmerker på den eldre kvinnen.

På opptaket kan man både se og høre at Brenda gjentatte ganger roper og skriker til den gamle damen, med fornærmende uttrykk. Så begynner hun å slå henne i hodet, og ber henne om å gå og legge seg.

Hun slår dem gamle damen i hode gjentatte ganger før hun kommer seg på beina. Da begynner Brenda å kjefte på henne for å ha matet hunden med menneskemat, noe den gamle kvinnen selv sier hun ikke har gjort. Men Brenda ignorerer det, og fortsetter å slå og kjefte.

Brenda Floyd er for øyeblikket på rømmen og ettersøkt av politiet.

For en forferdelig opplevelse dette må ha vært for den hjelpeløse gamle damen. Forhåpentligvis vil den grusomme sykepleieren bli funnet og arrestert til slutt. Dette er bare ikke akseptabelt!

 

[adsense2]

 

 

Se selv hvordan denne såkalte sykepleieren behandlet pasienten sin, i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner for å spre ordet om Brenda Floyd!