De adopterte den døende naboens barn. Men når de kommer hjem en dag er det gamle huset deres BORTE!

47932

Audrey var en enslig mor med tre barn, og hun hadde følt seg utmattet og sliten en god stund. Hun dro på sykehuset for å ta noen prøver, og spurte naboen, som hun nesten ikke kjente, om hun kunne passe på barna hennes i mellomtiden.

Naboen Tisha hadde fem barn og fullt hus fra før. Likevel sa hun ja.

Etter den nervøse ventetiden var testresultatene til Audrey klare, og hun fikk beskjed om å komme til sykehuset. Dessverre var ikke nyhetene gode. Hun var i andre stadium av spiserørs- og magekreft. Sykdommen var terminal.

1

Audrey innså at hun ikke hadde mye tid igjen. Men før det var over ønsket hun å sikre at barna ville klare seg.

Selv og Audrey og Tisha ikke var spesielt nær venner, spurte Audrey Tisha om hun var villig til å ta vare på barna hennes. Til tross for at Tisha og ektemannen Kevin hadde fem barn fra før, takket de ja.

De ønsket virkelig å gjøre det de kunne for å hjelpe barna i den forferdelig tunge tiden. Dessverre var kreften i Audrey så ille at hun døde kort tid etterpå.

[adsense2]

 

Et TV-team fikk høre historien om hvordan Tisha og ektemannen Kevin på uselvisk vis tok inn barna som mistet moren sin, ønsket de å gjøre noe fint for dem. Nedenfor kan du se en svært følelsesladet historie som har rørt mange til tårer.

Del denne utrolige historien med dine venner på Facebook!