Han følger datteren ned midtgangen. Plutselig sier han «straks tilbake», og løper avgårde!

829

Brittany Peck tilbrakte mesteparten av livet sitt revet mellom to menn. Dette er et annet type «trekantdrama» enn det man kanskje er vant til å høre om: Mennene er Brittanys far og stefar.

Brittanys biologiske far, Todd Bachman, kjempet for datterens omsorg da han og moren skiltes, men han fikk ikke full omsorgsrett. Brittany var 6 år gammel.

Etter skilsmissen giftet moren seg med Todd Cendrosky. Bachman og Cendrosky likte ikke hverandre, men begge to elsket Brittany veldig mye. Hun var deres lille jente.

«Vi gikk ikke overens; Vi tolererte hverandre.» sier Cendrosky. «Det er sannsynligvis den beste måten å beskrive det på.»

I 2015 skulle Brittany planlegge bryllupet sitt, og det var da ting ble vanskelig. Hvem skulle få æren av å følge henne ned midtgangen?

«Jeg følte at kanskje jeg bare måtte…velge. Det var veldig, veldig vanskelig.» sier Brittany.

Til slutt falt valget på den biologiske faren, men på bryllupsdagen gikk ikke ting som hun hadde planlagt. I det Bachman fulgte datteren nedover midtgangen, kom han på noe. Deretter løp han avgårde.

«Jeg kommer tilbake» sa jeg. «Og det var da jeg løp bortover midtgangen, tok tak i Todd, og sa: kom!». sier Bachman.

Bachman løp bort til Cendrosky, grep ham i armen, og de to fedrene styrtet ned midtgangen. Bachman visste at øyeblikket var for stort til at han kunne la Cendrosky gå glipp av det.

«Han sa: Hei, du har vært en like stor del av dette som meg. Du skal hjelpe meg å følge datteren vår ned midtgangen.» sa Cendrosky.

[adsense2]

 

Med en far i hver arm, gikk Brittany fornøyd ned midtgangen, og resten er historie.

«Det betydde verden for meg. Det var det lykkeligste øyeblikket i mitt liv.» sa Brittany.

Se de rørende øyeblikket i videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner!