Hun tror kjønnet på det nyfødte barnebarnet er overraskelsen. Så finner hun ut at datteren har LØYET hele svangerskapet!

734

Korey og Sharon møttes på universitetet, og giftet seg i 2010. Kort tid etterpå fikk de en sønn sammen.

I august 2015 fikk paret den gode nyheten: Sharon var gravid igjen. Denne gangen bestemte de seg for å holde barnets kjønn hemmelig for resten av familien, men de har også utelatt en annen viktig detalj.

Siden de fleste slektningene deres bor i andre stater, holdt Korey og Sharon hemmeligheten hemmelig ved å deaktivere Facebook-kontoene sine, og ved å få noen av sine nærmeste til å sverge på at de ikke skulle røpe hemmeligheten.

Etter at Sharon fødte, var det tid for å avsløre den store overraskelsen. Mary Jane, Sharons mor, var den første som ankom sykehuset. Hun hadde med seg en rosa og en blå ballong, siden hun ennå ikke visste hvilket kjønn barnebarnet var. Men når hun kom inn på rommet og fikk se hva datteren holdt i hendene, fikk hun seg en overraskelse over all forventning.

[adsense2]

 

Det er umulig å ikke smile når man ser de utrolige reaksjonene til slektningene når de får hemmeligheten avslørt.

Del denne fantastiske videoen med dine venner og slektninger på Facebook!