Den hjemløse mannen finner en bag i en telefonkiosk. Da plukker han opp telefonen og ringer!

765

Da en hjemløs mann ved navn Gary fant en bag i en telefonkiosk i Liverpool, ble han nysgjerrig.

1

Han åpnet bagen for å se hva den inneholdt, og da fikk han seg en stor overraskelse: I bagen var det en splitter ny dress verdt 140 pund (ca 1500 kroner), og andre kostbare gjenstander.

Gary kunne enkelt ha solgt gjenstandene. Pengene han kunne tjene kunne gi han mat og husly i flere dager.

Men Gary tenkte ikke engang tanken. Han fant telefonnummeret til et firma på en kvittering, gravde frem noen mynter, og slo nummeret.

Normalt er sjansen for at de ansatte kan finne en tidligere kunde veldig liten. Men denne kunden hadde med seg en venn på handleturen. Vennen hadde spurt butikken om de trengte noen nye ansatte, og han la igjen telefonnummeret sitt.

Dermed fikk Gary tak i eierens venn, Lewis Roberts, og slik kom han i kontakt med bagens rettmessige eier.

Lewis er overvelmet over Garys ærlighet og anstendighet. Han takket Gary mange ganger, og fortalte den rørende historien på Facebook.

Det kom også frem at Gary trengte akutt medisinsk behandling, etter at han nylig ble banket av en gjeng voldelige menn. Når folk fikk lese historien om Gary på Facebook, ble det raskt opprettet en innsamlingsaksjon på nettet. Etter kort tid hadde fremmede mennesker donert over 2000 pund (over 20.000 kroner).

 

[adsense2]

 

 

Men oppturen stoppet ikke der. Når flere og flere får med seg historien om Gary, får han enda flere muligheter til å leve et bedre liv. Han blir tilbudt en jobb, og et privat sykehus var villige til å leie ut et rom til han.

Etter bare en uke har Gary en jobb og tak over hodet – alt takket være en god gjerning.

3

Det er så herlig å se at folk blir belønnet for gode gjerninger! 2017 blir sikkert et veldig bra år for Gary.

Del den rørende historien med dine venner på Facebook!