For 1 år siden opererte legen denne kvinnen. Når hun står foran han i dag, kan han ikke TRO sine egne øyne!

198552

I en alder av 24 år hadde amerikanske Amber Rachdi mer enn bare et par kilo for mye. Gjennom hele sitt liv har hun spist for mye, noe som resulterte i en vekt på 300 kilo! På dette tidspunktet kunne hun ikke gå, og hun bodde sammen med moren sin og Rowdy, kjæresten hennes. Hun har lenge visst at hun ikke kan fortsette å leve slik, men både foreldrene og Rowdy oppfordret henne til å fortsette å spise.

Hun forlater bare huset for å handle mat, og hun er avhengig av en elektrisk rullestol for å komme seg rundt. Kjæresten bryr seg ikke, da han liker «fyldige» kvinner. Likevel har han dårlig samvittighet for å ha oppmuntret Amber til å fortsette spisingen.

Vekten svekket Amber betraktelig i hverdagen: For å ikke få betennelser i hudfolder, måtte hun vaske seg med en børste. Til slutt meldte hun seg på TV-programmet «My 600 lb Life» (mitt 300-kilo liv) for å prøve å få vekten under kontroll.

2

Men hun spiser fortsatt fire til fem gigantiske måltider om dagen, i tillegg til at hun gjentatte ganger inntar søtsaker. Det var hennes måte å håndtere ulykkeligheten på. Hun havner i en ond sirkel: jo mer hun veier, jo mer ulykkelig føler hun seg – noe som resulterer i at hun spiser mer.

 

[adsense2]

 

Kjærlighetslivet møtte også veggen, da Amber på et tidspunkt veide for mye til å dele seng med kjæresten Rowdy.

Da fikk hun nok, og bestemte seg for å gjøre drastiske tiltak. Hun ville gjennomgå en operasjon for å redusere størrelsen på magesekken. Denne prosedyren reduserer magesekken fra å være på størrelse med en fotball, til å være liten som en baseball. Men Amber og kjæresten var engstelige for den risikofylte operasjonen.

3

Men endringer måtte gjøres. Amber kunne ikke engang sitte normalt i en bil. De bestilte derfor en time hos en spesialist for å diskutere mulighetene for operasjon.

4

Etter det første møtet med Dr Nowzaradan var prognosen svært tankevekkende. Han sa klart og tydelig i fra om at Amber umiddelbart må endre livsstilen sin, og at hun må gå ned minst 10 kilo før en operasjon er aktuelt.
Amber var fast bestemt. Hun reiste til og med til Houston i Texas, for å være nærmere legen. Hun begynte å lage sunne måltider, og hun prøvde å gå noen skritt, selv om det var smertefullt. Men det harde arbeidet ga uttelling. Etter tre måneder hadde hun gått ned 8 kilo, og det var klart for operasjon. Dette var virkelig begynnelsen på et nytt liv for Amber.

5

Syv måneder etter den vellykkede operasjonen hadde Amber gått ned mer enn 40 kilo. Motivert av suksessen, fortsatte hun det harde arbeidet og begynte med sport.
Tolv måneder etter det første møtet med Dr Nowzaradan, var det klart for en oppfølgingsundersøkelse. Hun stilte seg opp på vekten, og legen kunne nesten ikke tro sine egne øyne: Amber hadde gått ned mer enn 65 kilo!

I hverdagslivet skjer det også forandringer. Amber får endelig plass i en bil, og hun håper at hun snart vil være i stand til å få seg en jobb. Dr. Nowzaradan var mektig imponert. Han gikk med på å fjerne overflødig hud når Amber har kommet seg ned på 120 kilo.

Og Amber er fortsatt fast bestemt. Ikke bare opprettholder hun sin sunne livsstil, hun går også til en terapeut for å finne sunnere måter å takle stress på. Etter flere ulykkelige år, følte Amber omsider at hun var i live igjen.

Forskjellen er som dag og natt. Det er egentlig vanskelig å tro på at det er samme person. Se hvordan hun stråler nå!

Kjæresten og familien er stolte, og det er ikke uten grunn. Med en vilje av stål er hun fast bestemt på å kvitte seg med de siste overflødige kiloene og fortsette den nye livsstilen.

Del den utrolige forvandlingen med dine venner på Facebook!