21. juli 2024

Hun bor i en garasje med sine 3 barn. Men etter 3 år oppdager de hva hennes ANDRE jobb er!

Rina Dixons ektemann døde i 2007. Hun ble plutselig alene og måtte oppdra sine 3 barn alene.

Rina tok på seg en fulltidsjobb som resepsjonist for å holde tritt med regningene, men til slutt tok de igjen henne. Familien var ikke bare sørgende etter tapet av faren, men de hadde ikke lengre råd til å beholde hjemmet sitt.

Familien ble tvunget til å flytte inn i offentlige boliger, men Rina ville ikke sette barna i fare ved å bo i et nabolag med mye vold. Nok en gang måtte de finne et nytt sted å bo.

Da tok Rina den vanskelige beslutningen: Hun tok med seg sine 3 barn og flyttet inn i den lille, falleferdige garasjen til moren. I 3 år bodde familien på 4 i elendighet – på 20 kvadratmeter. Det var ikke innlagt vann eller strøm, og det var umulig å få noe privatliv. Det var iskaldt om vinteren og glohett om sommeren. Rinas 16 år gamle datter som på stuen, mens hun og de to sønnene sov på soverommet.

[adsense2]

 

En dag bestemte Rina seg for at nok var nok. Hun tok en avgjørelse som endret livsløpet til familien for alltid. Hun ble med i et prosjekt kalt Habitat for Humanity.

Prosjektet går ut på at man sammen med hundrevis av andre frivillige bygger et eget hus, og at man hjelper til på andres hus. Det er et kriteria at man må legge ned totalt 500 timers arbeid. Når man har gjort det kan man kjøpe huset man har bygget -rentefritt.

Når hun ikke var på jobb som resepsjonist, jobbet Rina 492 timer for Habitat-prosjektet. Enkelte dager var så varme og utmattende at hun nesten ga opp. Men hun fortsatte for barna sine.

Få med deg hele den utrolige historien om familien Dixon i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!
[widget id=»text-13″]