Denne moren fikk tvillinger. Så oppdaget hun at de ikke LIGNET så veldig mye på hverandre!

1026

Whitney Meyer og ektemannen Tomas Dean kunne ikke tro det. Paret hadde ventet to jenter, men ikke helt som dette: De dyrebare nyfødte tvillingene var helt klart like – men de hadde forskjellige hudfarger!

Oddsen for at dette skjer er rundt 1/500 blant tveeggede tvillinger, og 1/1.000.000 blant alle tvillinger. Derfor kan det vel sies at dette paret traff en slags jackpot.

Kalani og Jarani Dean ble født 23. april 2016. Når foreldrene nå ansiktene til de søte, små jentene, ble de sjokkert over hver babys distinkte trekk.

1

Whitney Meyer og ektemannen Tomas Dean ventet tvillingjenter. Med de fikk seg en ganske stor overraskelse når de bedårende jentene ble født.

2

Selv om jentene ser like ut på mange måter, har de tveeggede tvillingene også egne karakteristiske trekk.

3

[adsense2]

Kalani har lys hus og blå øyne, som moren. Jarani har brun hud og brune øyne, akkurat som faren.

4

«Når de først ble født ønsket jeg å tro det, men det er så sjelden at jeg trodde ikke det ville skje med mine tvillinger. Men riktignok er de tvillinger av forskjellige raser.» sa Whitney.

5

Tvillinger som dette oppstår når to separate sædceller befrukter to forskjellige egg. Noen få gener bestemmer hudfargen, men oddsen for å få tvillinger av forskjellige raser er fortsatt veldig lav.

6

Familien fra Quincy, Illinois i USA deler nå bilder av de unike jentene sine, som nå er 9 måneder gamle.

7

Var ikke dette en vakker familie?

Del denne artikkelen slik at flere får med seg den utrolige historien!