Denne ungen mannen har ingen puls. Derfor går han rundt med hjertet sitt i en RYGGSEKK!

444

Den menneskelige ånden er utrolig sterk. Gang på gang ser vi eksempler på vanlige mennesker som nekter å la fysiske og psykiske problemer holde de tilbake.

Andrew Jones er et av disse eksemplene.

Jones, som lenge har interessert seg for fitness, ble plutselig veldig syk. Han fikk et virus som gjorde at hjertet hans ikke klarte å pumpe blod effektivt nok til å overleve.

Han var på intensivavdelingen på sykehuset i fire måneder, og ble informert om at han ville trenge en hjertetransplantasjon.

Han ble satt på donorlisten, men i mellomtiden ble han utstyrt med et kunstig hjerte – som han til enhver tid måtte bære rundt i en ryggsekk.

«Det er det som holder meg i live.» sa han da han besøkte TV-programmet «The Doctors» i september 2016.

Men Jones ville ikke la viruset sette en stopper for drømmene sine. I ett år måtte han bære sitt kunstige hjerte i en ryggsekk – men han sluttet ikke å trene av den grunn. Så, to måneder etter at han dukket opp på TV, fikk han telefonen han lenge hadde ventet på: Sykehuset hadde et hjerte til han!

Jones gjennomgikk operasjonen, og transplantasjonen var vellykket. Deretter ble han invitert tilbake til TV-programmet for å dele historien.

Selv om han må ta medisiner resten av livet, sier han at han føler seg fantastisk med det nye hjertet sitt.

[adsense2]

 

Få med deg hele den utrolig historien i videoen nedenfor.

Del gjerne Andrews inspirerende historie med vennene dine på Facebook!