Når hun hører at hun skal bli bestemor, blir hun EKSTATISK! Så ser hun ultralydbildene og ALT forandres!

1228

Den amerikanske komikeren og programlederen Jimmy Kimmel går aldri glipp av en mulighet til å utsette sin tante Chippy for praktiske spøker. Når Micki, Jimmys søskenbarn, blir gravid, slår han til igjen.

[adsense2]

 

Den kommende bestemoren Chippy (Mickis mor) har aldri vært på en ultralydundersøkelse før, og vet ikke helt hva hun skal forvente. Når et bilde dukker opp på skjermen, kan hun ikke begripe hva hun ser…

Micki og legene spilte selvfølgelig med. Når Chippy først skjønte at det bare var enda en spøk orkestrert av nevøen Jimmy, ble hun sint. Men gleden av å være en kommende bestemor overvinner sinnet til slutt.

For en overraskelse dette må ha vært! Uansett hvordan Chippy så for seg at ultralydundersøkelsen skulle være, hadde hun definitivt ikke forventet dette!

Del det morsomme videoklippet med vennene dine på Facebook!