Moren føder siamesiske tvillinger. 18 år senere er de ikke til å kjenne igjen!

3437

Crystal Copeland fant ut at tvillingene hennes var siamesiske, etter å ha vært gravid i 17 uker. Oddsen på at tvillingene ville overleve var kun 5 prosent.

«Det var ødeleggende.» sa Crystal til Inside Edition i 2014.

«De eneste historiene vi fant på nettet var om et sidenummer på et sirkus på 1800-tallet, eller operasjoner hvor kun ett av barna overlevde. Vi fant ikke en eneste historie der alt endte lykkelig.»

Men tvillingene var i live, og pustet etter fødselen. De var sammenvokst på magen; nyfødte Emily og Caitlin Copeland delte lever. Dr. Kevin Lally, overlege ved Children’s Memorial Hermann Hospital i Houston i Texas, ble optimistisk da de oppdaget t leveren var det eneste vitale organet de delte.

«Selv om leveren er viktig, vil deler av den regenerere seg selv. Man kan altså skjære gjennom den.» sa han.

Når tvillingene var 10 måneder gamle, ble de separert fra hverandre av Dr. Lally – og operasjonen var en suksess! Men i 2014 feiret søsknene en ny milepæl: Sin 18. fødselsdag.

«Hvis du ser på oss nå, ville du aldri trodd at vi var siamesiske.» sier Emily.

[adsense2]

 

De to søstrene skal nå leve borte fra hverandre, nå som de begynner på forskjellige universiteter. Selv om man ikke kan se at de har vært siamesiske, er det ingen tvil om at de to deler et veldig spesielt bånd.

Del denne utrolig fantastiske forvandlingen med familie og venner på Facebook!