Tennene på den 3-årige gutten er råtne! Tannlegen advarer nå foreldre. Dere må slutte å gi barna DETTE!

58454

Alle vet at man ikke har godt av for mye sukker. Det kan føre til mange helseproblemer.

En ting er at du propper din egen kropp full av sukker, men du bør tenke to ganger før du gjør dette til en vane for barna dine. Barn er lettpåvirkelige og blir raskt vant til rutinene du lærer dem. De vet ikke hva som er bra for helsen og ikke, og det er denne oppgaven du som forelder har.

Tennene til barn er spesielt sårbare. Melketenner er mye svakere og blir lettere skadet enn voksne tenner. Og selv om barne vil miste melketennene, så kan en infeksjon spre seg til kjeven, noe som kan skape alvorlige problemer senere i livet.

Foreldrene til en 3 år gammel gutt fra New Zealand tok ikke sukkeret alvorlig nok. Guttens skader var så alvorlige at tannlegen utstedte en oppfordring til alle foreldre.

Denne gutten hadde drukket så mye brus at alle tennene var råtten. Tannlegen Robert Beagle Hole måtte trekke ut hver eneste tann. Det var den eneste løsningen. Melketenner takler sukker veldig dårlig.

[adsense2]

 

Robert Beagle Hole oppfordrer nå alle foreldre til å være ekstra forsiktig med bruk. Han fraråder barn å i det hele tatt drikke brus. De skal bare drikke vann og melk, i følge han.

Mange av dere rister sikkert på hodet og tenker at det er en selvfølge, men dessverre er ikke alle foreldre like opplyste.

Del derfor denne viktige informasjonen på Facebook!