Far mister 7 tenner, etter at en e-sigarett EKSPLODERTE i munnen hans!

1494

Amerikanske Andrew Hall ble hardt skadet i ansiktet, da en e-sigaretten hans plutselig eksploderte.

Mange røykere sverger i disse dager til bruk av e-sigaretter, hvor man puster inn damp i stedet for røyk, når trangen til å røyke blir for stor. Men som Andrew Hall fikk erfare, er det ingen ufarlig nytelse.

På vei til jobb ville Andrew bare røyke litt, men det viste seg å bli en potensielt livsfarlig affære. E-sigaretten eksploderte i ansiktet hans.

– Jeg vet at e-sigaretter hjelper folk å slutte, og det er bra. Jeg vil bare legge frem denne historien slik at folk vet at de kan eksplodere helt uten forvarsel. Jeg ville sagt at det aldri kom til å skje, men så skjedde det, skriver den berørte mannen.

1

2

I et innlegg på Facebook, delte Andrew de grusomme bildene av seg selv, når tenner, kjeve og kinn var tydelig brent. Han måtte kjøre rett til legevakten.

I alt mistet han sju tenner og fikk andregrads forbrenninger i ansiktet. Legene fant også plast og metallbiter i ansiktet hans.

Etter anklager om løgn, delte Andrew også bilder fra badet sitt, hvor han befant seg når e-sigaretten eksploderte. Vasken var knust, veggen forkullet og e-sigaretten sprengt i fillebiter og smeltet.

3

[adsense2]

 

4

Facebook-innlegget om e-sigaretten har siden blitt delt tusenvis av ganger.
Se bildene og les Andrew Halls historie i innlegget under.Del gjerne artikkelen videre for å gjøre folk oppmerksomme på hvor farlige e-sigaretter kan være!