Jenta blir lei av danseforestillingen. Sekunder senere tar hun over showet!

928

Barn har en tendens til å alltid gjøre akkurat det som faller de inn, en egenskap som gjør det så fantastisk å være vitne til deres actionfylte påfunn.

Som denne jenta. Hun ble rett og slett lei av de innøvde rutinene til Broadway Baby – og når det var til for å fremføre foran foreldre og slektninger, bestemte hun seg derfor for å improvisere med et eget dansenummer.

[adsense2]

 

Det tok ikke mange sekunder før hun hadde tatt over hele showet helt. Hun fikk virkelig publikum til å le. Og som om det ikke var nok, videoklippet av hendelsen har gjort enorm suksess på nettet, da det i skrivende stund har blitt sett av nesten 13 millioner mennesker.

Dette er bare så søtt!

Noen ganger må man bare by litt på seg selv, akkurat som denne søte jenta. Ikke nøl med å dele denne videoen videre for å spre glede!