25-åringen følte merkelige bevegelser i magen. Når legene ser hva som presser på babyen blir de målløse!

326127

I april 2015, ble unge, gravide Elena Sedova fra Dnipro i Ukraina innbrakt på sykehus. Hun ville undersøke hva som var årsaken til de rare bevegelsene hun følte i magen.
Når legene undersøker Elena, blir de sjokkert av resultatene: Hun er gravid i 25. uke, men det er bokstavelig talt noe som presser babyen ut av henne…

1

Mysteriet løses raskt: 25-åringen er gravid med trillinger. To babyer ligger i den øverste delen av livmoren, og presser den tredje babyen nedover. I flere dager kan hun føle det.

2

Men den lille Likeriya ble født allerede etter 7 måneder. Babyen var veldig svak, og veide bare 950 gram. Hun ble umiddelbart plassert i en inkubator, og legene gjorde seg klare til å ta i mot de to andre jentene.

3

Men de står overfor en vanskelig avgjørelse: Normalt kommer det andre barne en time etter det første. Men i dette tilfellet var de motvillige. Jentene var enda mindre en søsteren sin, og sjansen for at de ikke overlevde var stor. Legene bestemmer seg derfor for å vente.

4

I mellomtiden fikk ikke Elena møte sin førstefødte datter Likeriya, fordi hun måtte forbli sengeliggende. Hun var livredd for å bevege seg, og potensielt skade de to ufødte døtrene sine.

[adsense2]

 

 

En hel dag gikk. Så en uke. Deretter to. Også tre. Legene begynte å spørre om råd fra andre leger rundt omkring i verden, da de aldri hadde vært borti noe lignende før.

5

38 dager senere, når lille Likeriya hadde blitt 1,5 kg, følte Elena seg svak og nervøs. Etter en siste undersøkelse, bestemte legene seg for å hente ut jentene. Heldigvis var de friske og hele. Stefania og Zlata kom omsider etter søsteren Likeriya, og moren kan endelig holde omkring de tre døtrene sine.

6

Trillingene er nå et og et halvt år gammel, fortsatt friske, og aktive. Likeriya, som var halvparten så stor som søstrene når hun ble født, er like nysgjerrig og spent på å utforske verden.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!