Babyen døde i magen hennes. Men når hun bringer den til verden, gjør moren noe fantastisk!

1702

Darl Rivera Maclintal og hennes ektemann PJ er et ungt par fra Canada. De hadde bodd sammen i 10 år når de bestemte seg for å ta forholdet til det neste nivået – å stifte en egen familie.
Paret forventet i utgangspunktet at det kunne ta noe tid, men lykken kom overraskende fort: Darl var gravid! Begge to var overlykkelige.

Svangerskapet startet problemfritt, og Darl var i godt humør. Hun merker ikke noe særlig kvalme om morgenene, og hun det gleder henne å se at magen vokser – og at hun snart skal bli mor. Sammen stuper paret inn i forberedelsene til den neste generasjonen.

Men i den 24. svangerskapsuken tok historien en tragisk vending. Etter en rutinemessig sjekk, gjorde legene en forferdelig oppdagelse: Babyens hjerte hadde sluttet å slå.
Darl og PJ ble knust. Og som om de tragiske nyhetene ikke var ille nok, måtte Darl føde barnet for å ikke sette sitt eget liv i fare.

Neste dag kom livløse Darlizza til verden – en verden hun aldri ville få muligheten til å bli kjent med. Darl løftet henne opp i armene sine. Hun kunne ikke tro hvor liten babyen var.

Smerten knekte Darl psykisk. Hun måtte gjøre noe for å takle tapet. I den sørgende perioden etter fødselen, bestemte hun seg derfor for å begynne å skrive dikt. Diktene publiserte hun på internett:

«Vår søte lille engel,
født stille inn i denne verden.

Det spilte ingen rolle, fordi når vi så deg,
var det ren glede vi så.

Alle spørsmål, all smerte, all frykt,
forsvant i den mørke natten.

Mens jeg presset deg inntil meg,
og nøt tiden sammen med deg.

Kort tid etter midnatt,
kom presten for å velsigne deg.
Vi vet ikke nøyaktig når hjertet ditt stoppet.

Vårt barn, hvis bare kjærlighet kunne redde deg,
hadde du levd evig.

Men nå hviler du i himmelen, i trygge hender,
mens vi bærer deg videre i våre hjerter,
til vi møtes igjen.

Takk for at du viste meg,
hvor mye din far elsker meg,
hvor mye våre familier og venner elsker oss.

Takk for at du viste at styrken bak Guds kjærlighet.

Du ble vel skapt for vakker for denne jorden.
Du ble født med vinger – det var meningen at du skulle fly.
Din plass er i himmelen.

Du ble kanskje født død,
men du ble født.»

Svært enkle linjer, men som likevel kryper seg inn under huden når man leser de. Det er tydelig at det er store mengder kjærlighet som er inspirasjonen.

[adsense2]

 

Særlig i perioder med mye smerte, er det viktig å kjenne på følelsene, og lære seg å håndtere de. Det er også viktig å gi uttrykk for hva man føler i slike tunge tider. Darl og PJ har demonstrert utrolig styrke!

Del hjerteknusende historien med vennene dine!