Hjemløs mann med gjørmete sko ber om mat på en restaurant. Det sjefen gjør da får hele restauranten til å MÅPE!

810

Joey Mustain fra Alabama i USA var på restauranten «Chick-fil-A» sammen med datteren sin Stella, når han bevitnet et scenario som han delte med hele verden på Facebook.

«Jeg tok med Stella til Chick-fil-A. Etter vi hadde spist lekte vi litt på lekeplassen, før vi satte oss ned igjen for å spise dessert. Det var da jeg ble vitne til denne fantastiske hendelsen.
En hjemløs mann kom inn og spurte om det var noe mat til overs. Han var skitten, skjeggete og hadde gjørmete sko.
Sjefen kom og sa at han gladelig skulle servere han et fult måltid, ikke bare rester, men han måtte bli med han på en bønn. Den hjemløse mannen aksepterte. Restaurantsjefen la hånden på skulderen til mannen og de begynte å be. Jeg hørte kjærligheten i det. Jeg ba Stella om å følge godt med. Hun spurte meg hva som foregikk, og da jeg fortalte henne, bøyde også hun hodet ned for å be. Jeg elsker å se datteren min lære om livet.»

Stella vil nok neppe glemme denne veldedige handlingen utført av restaurantsjefen. Forhåpentligvis gjør ikke de andre gjestene det heller!

[adsense2]

 

Del denne hvis du mener at verden trenger flere slike mennesker!