Mammaen fotograferer sin døende datter – får SJOKK når hun ser hva som gjemmer seg i bildet!

84907

Ingen foreldre skal måtte overleve sitt barn. Men det var akkurat det som skjedde med Sarah Danbury i Lincolnshire, England. Trebarnmoren ble tvunget til å si farvel til sin 19 år gamle datter, etter at hun tapte kampen mot kreft.

Bare uker før datteren hennes døde, tok moren et bilde av henne i sykehussengen.

Bildet er nå spredt over hele verden.

Amy var bare 19 år gammel da hun ble rammet av en aggressiv form for kreft i leveren. Til tross for den knusende nyheten kjempet Amy hardt de siste månedene av livet, sammen med familien sin. Hun var med i moren bryllup for å støtte morfaren, som også led av kreft.

«Hun var en modig jente. Hun var ikke den type person som bare satte seg ned og gråt. Hun var sterk og en skikkelig fighter.» sier moren Sarah til Daily Mail.

1

Amys morfar døde i mars i fjor, og Amy fortsatte å kjempe mot sin egen sykdom.

Men det nyttet ikke å bekjempe kreften. I september tok moren Sarah et bilde av datteren sin, mens de var på sykehuset på behandling. Det skulle bli et av de siste bildene hun tok av datteren. Men da hun så bildet, oppdaget hun noe rart på veggen bak Amy.

En lysrefleksjon fra lampene formet en silhuett som lignet på en engel.

«Det er min skytsengel!» sa Amy da hun så bildet.

2

Bare tre uker senere døde Amy.

[adsense2]

 

Bildet av Amy og hennes mor ble senere delt på internett og omtalt i flere magasiner. Hver gang Sarah ser på bildet, kan hun ikke unngå å tenke på at det er morfaren til Amy som våker over henne og venter på å føre henne til den andre siden.

Vi ble utrolig rørt av denne historien. Tror du at det var en engel som voktet Amy på sykesengen?

Del denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt!