20. juli 2024

Maskerte ungdommer kastet kinaputt oppi barnevogn!

I forbindelse med feiringen av det nye året, er det ofte ulykker med raketter avfyrt mot mennesker, dyr eller bygninger. I de fleste tilfeller ved en feil – men dessverre også bevisst.

I Gävle i Sverige kunne det virkelig gått ille når en gjeng ungdommer kastet en kinaputt i en barnevogn der et barn lå og sov, skriver Arbetarbladet.

Det var natten før nyttår at en gjeng ungdommer kastet en kinaputt i en barnevogn. I vognen lå det en sovende baby. Heldigvis rakk faren å reagere, så han tok tak i kinaputten og kastet den bort før det smalt. Ingen ble skadet.

Hvis faren ikke hadde reagert så fort er det ikke godt å vite hvordan det kunne ha gått.

Hendelsen ses på som et forsøk på grov vold, men så langt er det ingen mistenkte i saken.

[adsense2]

 

– For å tiltale noen kreves det man kan se hvem som gjorde hva, og det har vært problematisk i denne saken, ikke minst fordi gjerningspersonene var maskerte, sier Michael Hedstrøm, talsmann for politiet i Gävle.

Hendelsen med vognen er bare en av flere i Gävle de siste dagene, og Michael Hedstrøm har aldri vært med på noe lignende gjennom sine 30 år som politimann.

– Det har vært mange ubehagelige hendelser, sier han.

Æsj! Vi tør ikke engang å tenke på hva som kunne ha skjedd hvis faren ikke hadde reagert så fort som han gjorde. Håper virkelig de skyldige blir tatt!

Del denne hvis du også har et sterkt ønske om at disse ungdommene skal bli funnet!


[widget id=»text-13″]