En mor oppdrar tre jenter. Men 20 år senere oppdager legene den UTROLIGE sannheten!

199708

Det er helt utrolig hvilken ond skjebne disse tre søstrene må lide: Katie, Cassie og Kristal fra Australia var fortsatt små da moren, Ellen, for 20 år siden fikk kreft i livmoren. Livet er tøft, og de mistet faren sin og hjemmet sitt. Men til tross for fattigdommen og usikkerheten, vet de at de må passe på hverandre.

3sostre1

Og selv om de vet at de kan miste moren, prøver de å ikke miste håpet.

3sostre2

De vil alltid holde sammen – uansett hva som skjer.

3sostre3

Og til slutt klarer Ellen, moren, å vinne kampen mot kreften og oppdra barna sine, til tross for all motgangen. Katie, Cassie og Kristal vokser opp til å bli vakre kvinner, gifter seg og får barn.

3sostre4

Men igjen havnet livene deres på den onde siden: Katie ble syk i en alder av 30 år, og fikk kreft. I tre år fikk hun cellegiftbehandling. Moren og søstrene hennes var alltid ved hennes side under den tøffe tiden, og ga henne styrke.

3sostre5

Men da familien trodde de hadde overlevd det verste, fikk de enda flere dårlige nyheter: Katies søstre, Cassie og Kristal fikk brystkreft.

3sostre6

Alle tre søstrene ble diagnostisert med kreft i løpet av seks uker. Det virket som at det aldri ville ta slutt.

3sostre7

[adsense2]

 

Da alle søstrene hadde vært gjennom så mye, ville de ha en pause. Et australsk TV-program fikk høre om historien deres, og ville gi dem en gave.

3sostre8

De ga de tre søstrene og moren en verdensreise: Fem dager i Hong Kong, fem dager i Italia og fem dager i New York. Langt unna alt stresset hjemme i Australia, fikk de endelig en ferie og mulighet til å slappe av.

3sostre9

Forhåpentligvis vil denne turen gi dem styrke til å bli friske og nyte livet med familien. Vi ønsker dem alt vel!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!