Sjefen lar mannen jobbe med flere skader. Det han trenger penger til? Jeg kan ikke tro det!

En kunde besøker den amerikanske fastfood-kjeden Chick-fil-A i Indianapolis, Virginia for et måltid. Når han kommer hjem setter han seg ved datamaskinen, skriver historien om mannen i kassa som han ble så imponert over, og publiserer historien sammen med et bilde av ham på Facebook:

«Kjære Chick-fil-A,

For en time siden stoppet jeg i deres restaurant i Rockville Street i Indianapolis. Køen i drive-in var altfor lang, så jeg bestemte meg for å gå inn. Da så jeg en ung mann som jobbet i kassa, med en nakkekrage og armen i fatle. Det er alltid beundringsverdig å jobbe i en slik tilstand, men å se en som arbeider slik fra den generasjonen er virkelig flott.

Da jeg hadde bestilt mat spurte jeg hva som hadde skjedd med ham. Han sa han hadde vært involvert i en bilulykke for noen få dager siden, men at han trengte pengene. Han ville også tjene penger for å hjelpe hjemløse til jul.

Sammen med noen venner vil jeg gjerne hjelpe han og prosjektet hans, så jeg spør om dere også vil hjelpe. Kanskje deres kjede kan sponse med mat og drikke? Navnet hans er Jakeem Tyler. »

injury1

[adsense2]

Jeg beundrer Jakeem Tyler. Forhåpentligvis blir innsamlingen vellykket. Han har allerede fått en kunde til å tenke over arbeidsmoralen til generasjonen hans.