Mor og datter endrer vanene sine. Etter 100 dager? Du vil ikke kjenne de igjen!

876

Det er vanskelig å spise sunt og trene regelmessig, det kan vi ærlig innrømme. Heldigvis er det mange fellesskap på nett som finnes for å hjelpe andre med å gå ned i vekt og oppnå målene sine. En mor og datter bestemte seg for å slå seg sammen og gå ned så mye i vekt som mulig på 100 dager. Tro meg, med en gang du ser resultatet vil du få lyst til å trene!

Cheryl Shaw hennes 17 år gamle datter Tessa var begge overvektige. Cheryl veide ca 116 kg, mens Tessa veide omtrent 80 kg.

Cheryl ville virkelig gå inn for det, og bestemte seg for å dele ideen på Facebook, slik at hun kunne få litt støtte og tips utenfra. Der skrev hun at hun følte seg begrenset i livet, i tillegg til at hun var bekymret for helsen sin. I en video forteller hun at barna hennes vil bli bekymret for at hun har blitt så stor, og hun er alenemor, så hun er den eneste de har.

Cheryl og Tessa brukte et program på YouTube som heter Give it 100. Det går ut på at man gjør øvelser eller trener litt hver dag i 100 dager, og filmer det. Høres enkelt ut, ikke sant?

Paret fikk inspirasjon etter å ha sett andres resultater fra programmet.

Sammen klarte de å gjennomføre deres 100-dagersplan. De bestemte seg for å spise sunt og trene hver dag, og gjorde akkurat det de trengte for å ta vare på seg selv.

cheryl-og-tessa-fremhevet

[adsense2]

 

De begge har klart så mye, og dette vil helt sikkert være inspirerende for mange andre der ute som er bekymret for vekta, men som strever med å komme igang.

Se resultatet i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!