Mannen klager på sin late hustru. Helt til han ser graviditetstesten og innser at det ikke er hennes!

1392

Antallet husmødre har gått ned i Norge de siste årene, men det er fortsatt kvinner som tar på seg ekstra husarbeid når man får barn. Hver dag bruker kvinner i gjennomsnitt ned 3,5 timer av sin fritid på ulønnet husarbeid, og det er ganske forståelig at det kan føre til konflikt.

Mannen i denne historien jobber full tid, mens hans kone er hjemme med barna. Men det er mannen i forholdet som er mest misfornøyd. Han går til kontoret hver dag og jobber hardt for å forsørge familien.

En dag får mannen nok, og ber til Gud om å la han bytte plass med sin kone, slik at hun får seg en skikkelig oppvekker og ser hvor mye hardt arbeid som må til for å sette mat på bordet.

Gud går med på mannens ønske – men denne mannen hadde neppe forventet hvordan det skulle utvikle seg, og i stedet er det mannen selv som får seg en lærepenge han neppe vil glemme.

Vent til du ser hvordan denne historien ender. Dette er strålende!

Gresset er alltid grønnere på den andre siden, eller hvordan var det?

1

En mann var sliten og lei av å gå på jobb hver dag, mens hans kone forble hjemme. Han ville få henne til å innse hva som kreves for å ha en «skikkelig jobb» og forsørge familien.

Han satte seg på sengkanten og ba til høyere makter.

«Gud, jeg går på jobb hver dag og jobber ræva av meg i 8 timer, mens min kone bare går hjemme.
Jeg vil at hun skal vite hva jeg går gjennom, så la meg bytte med henne for en dag.»

2

Gud, med sin uendelige visdom, vurderte situasjonen, og innvilget mannens ønsket. Neste morgen våknet han som en kvinne.

Han reiste seg, tilberedte frokost, vekket barna, la frem klærne deres, ga de frokost og matpakker, kjørte de til skolen og hentet klær på renseriet. Deretter stoppet han innom banken for noen ærend, kjøpte litt mat, kjørte hjem, betalte regninger og så gjennom familiens budsjett.

3

Han benyttet også muligheten til å tømme katte-doen og vaske familiens hund i badekaret.

Etter lunsj byttet han på barna senger. Han vasket, moppet og støvsugde kjøkkengulvet. Også var det på tide å hente barna på skolen. Jada, det var litt oppstyr med barn i bilen, men alt gikk som det skulle.

Han ga barna kjeks og melk, og hjalp de med leksene. Han fikk også tid til å stryke noen klær, mens han så på TV.

4

Når klokken nærmet seg 17:00, begynte han å skrelle poteter, hakke grønnsaker, steke kjøtt og dekke på middagsbordet.

Etter middag vasket han kjøkkenet, og satte på oppvaskmaskinen. Han brettet det siste tøyet, badet ungene, og la de i seng.

[adsense2]

 

Klokken 21 var han helt utslitt. Selv om han ikke hadde rukket alt han skulle, gikk han og la seg. Før det var på tide å si god natt var det også forventet at han skulle ha sex, noe han slet seg gjennom uten å gidde å klage.

5

Neste morgen våknet mannen tidlig. Han knakk sammen ved siden av sengen og ba til Gud:

«Gud, Jeg aner ikke hva jeg tenkte. Jeg tok så grundig feil når jeg misunte min kone fordi hun var hjemme hele dagen. Vær så snil, vær så snill, la meg bytte tilbake.»

6

Gud, med sin uendelige visdom, svarte:

«Min sønn, jeg føler du har lært leksen din, og jeg vil gjerne endre ting tilbake til slik det alltid har vært. Men du må dessverre vente i ni måneder. Du ble nemlig gravid i går kveld».

Del denne historien på Facebook hvis du også mener at flere burde respektere de hardtarbeidende foreldrene som tilbringer dagene hjemme!