Alle tror denne 35 år gamle alkoholikeren er gravid. Men det er ingen baby inni magen hennes!

2795

I en alder av 35, så Jo, en kvinne fra England, høygravid ut. Folk på bussen reiste seg for å la henne sitte, og andre spurte om når hun hadde termin. Uansett, Jo var ikke gravid.

«Babymagen» var faktisk et resultat av hennes skremmende avhengighet av alkohol.

Etter å ha jobbet i en bar i mange år, ble Jo et offer for fristelsene som lå i rommet rundt henne hele tiden. Hun utviklet en alkoholavhengighet som vokste mer og mer over fem år, til et punkt hvor hun drakk minst tre flasker med vin hver dag. Denne mengden alkohol ødela leveren hennes. Næringsstoffer som ellers ville bli behandlet av leveren, bygget seg opp inni magen hennes.

Når noen får skrumplever, erstattes friskt vev med arrvev. Dette resulterte i at Jo utviklet en væskansamling som gjorde at hun så gravid ut. Hver tredje uke måtte hun dra til sykehuset for å drenere væsken. Det var en smertefull prosedyre hvor en nål og et kateter ble satt inn i kroppen hennes.

Heldigvis ble Jo edru og frisk – men leverskaden var permanent. Mellom sykehusbesøkene, ble væskeansamlingen så ukomfortabel at hun strevde med å gå og kle på seg. Hun flyttet hjem til moren sin igjen, som tok vare på henne.

[adsense2]

 

Jos historie er en skremmende påminnelse om hva som kan skje om man misbruker alkohol, og skadene det kan resultere i.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!