Babyen deres dør under fødselen. 10 måneder senere knipser fotografen deres et bilde du bare MÅ se!

1417

6. april 2013 skulle Andrew og Amanda Hanson få sitt første barn – en liten gutt. Men det som skulle være en gledens dag endte som en tragedie. Når den lille gutten, som paret skulle kalle Klayton, kom ut, laget han ikke en eneste lyd. Han var død.

Paret hadde invitert fotograf Sarah Ledford for å dokumentere Klaytons første øyeblikk på fødestua. Hun beskriver hele hendelsen som ren terror.

1

Gledens dag ble til sorgens dag, og legen Bryan Hodges gråt sammen med paret. Ingen kunne forutse hvordan dette skulle ende. Alt så jo ut til å være som det skulle.

Men bare tre måneder senere skjedde et mirakel: Amanda ble gravid igjen. Hun og Andrew var overlykkelige, men samtidig så redd som de aldri hadde vært før. Bare ti måneder etter tapet av sin førstefødte sønn skulle de tilbake på fødestua. Tanken på å miste enda et barn var en stor byrde å bære på.

2

Paret inviterte fotograf Sarah Ledford igjen, for å dokumentere regnbuebabyen deres’ ankomst til verden. En regnbuebaby er en baby som blir født etter en spontanabort, dødfødsel, neonatal død eller generelt tap av spedbarn. Man verdsetter regnbuen mer når man nettopp har vært gjennom en storm. Derav navnet regnbuebaby.

Heldigvis ble lille Karson født uten problemer, og han er sunn og frisk. Også denne gang var det Dr. Hodges som var ansvarlig under fødselen. Han kunne knapt holde tårene tilbake når han innså at babyen var i god behold. Det var da fotograf Ledford fanget dette fantastiske bildet av Dr. Hodges og Andrew Hanson, i en tårevåt klem etter den vellykkede fødselen.

3

Vi er veldig glade for at det gikk bra med regnbuebabyen, og at historien som startet så trist endte så vakkert.

[adsense2]

 

Del de rørende bildene hvis du også er det!